خرید عمده کشمش آفتابی در بازار خشکبار ایران را می توانید ارزان تر از نرخ بازار انجام دهید. انواع کشمش آفتابی که از تولید به مصرف به دستتان می رسد از محصولات شیرین تاکستان قزوین می باشد.
خرید عمده کشمش آفتابی به نرخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
کشمش آفتابی یا آفتاب خشک یکی از محصولات پرفروش و البته پرتیراژ در بازار کشورمان می باشد که تقریبا در تمامی مناطقی از کشورمان که انگور در اختیار دارند این کشمش هم تولید می شود. بیشترین دلیلی که باعث می گردد اکثر باغداران میل به تولید این محصول داشته باشند این است که در طی تولید کشمش آفتابی یا تبدیل انگور به این کشمش قرار نیست هزینه ای بپردازند و مانند کشمش تیزابی که از مایع تیزاب و دود گوگرد استفاده می شود به این صورت نخواهد بود اما شاید هزینه مالی در پی نخواهد داشت اما قرار است باغدار در طی مدت زمان ۱۵ روز که مدت زمانی است که انگور تبدیل به کشمش آفتابی میشود باید این موارد را در نظر داشته باشد:
- در طی این مدت باید در کنار بار خود نگهبانی بدهد تا خدای نکرده دچار دستبرد نشود. متاسفانه بسیار پیش آمده که حجم قابل توجهی از کشمش یک باغدار را شبانه دزدیده اند.
- موضوع دوم که باغدار یا کشاورز در طی آن نمی تواند خللی ایجاد کند این است که ممکن است در طی آن ۱۵ روز باران ببارد که در این صورت خسارت های جبران ناپذیری ممکن است به این قشر زحمتکش وارد شود و عیار بار پایین تر خواهد آمد نه اینکه نمی تواند آن را بفروشد خیر اما اگر قرار باشد محصول اصلی را کیلویی ۸۰ هزار تومان عرضه کند محصول باران خورده را نهایتاً ۶۵ هزار تومان می تواند بفروشد.
خرید عمده کشمش آفتابی به قیمت روز عبارت است از:
- کشمش آفتابی پلویی درجه یک تاکستان کارتنی ۱۱۴۰۰۰۰ تومان
- کشمش آفتابی پلویی درجه یک ملایر کارتنی ۱۰۲۰۰۰۰ تومان
مجموعه ما بسته بندی های عرضه در بازار داخلی را در کارتن های ۹ کیلویی (۸.۵ کیلو کشمش + ۰.۵ وزن کارتن) آماده و به سراسر ایران ارسال می کند.
اما قیمت فله و کیسه ای انواع کشمش آفتاب خشک:
- کشمش آفتابی بی دانه الک زده کیلویی ۹۲۰۰۰ تومان
- کشمش آفتابی عسگری دانه دار الک زده کیلویی ۷۵۰۰۰ تومان
- کشمش مویز آفتابی فخری دانه دار الک زده کیلویی ۷۵۰۰۰ تومان
- کشمش مویز آفتابی بش دانه دار الک زده کیلویی ۸۵۰۰۰ تومان
کشمش فله ای آفتاب خشک با گونی و کیسه از طریق باربری کامیونی یا اتوبوسی به سراسر کشورمان ارسال می گردد.
بهترین کشمش آفتابی در ایران
دو منطقه در کشورمان هستند که بهترین کشمش های آفتابی را تولید می کنند.
- یکی استان فارس علی الخصوص شهر بوانات
- و دیگری استان قزوین علی الخصوص شهر تاکستان، شال، اسفرورین و نرجه
از نظر شهد و شیرینی، هیچ محصولی نظیر انواع کشمش تاکستان نخواهد بود، از نظر شکل ظاهری و تمیز بودن کشمش نیز هیچ محصولی نظیر کشمش بوانات نخواهد بود. مصرف کشمش آفتابی در ایران در قالب بسته بندی، همان کشمش پلویی است که بیشتر در بازار کشورمان استفاده می شود تا امر صادرات.
از این جهت که به کشمش آفتابی هیچگونه ماده یا مایعی نگهدارنده ای زده نمی شود لذا اصلاً مناسب صادرات نیست نه اینکه نمی توان آن را صادر کرد به عنوان مثال کارخانه کشمش آراد در فصول سرد که می توان به پاییز و زمستان اشاره نمود سابقه فروش کشمش پلویی آفتابی را به کشوری نظیر استرالیا داشته است اما در فصول گرم چون درون کارتون، کشمش اشاره شده محبوس می شود و مدت زمان زیادی طول می کشد تا به مقصد برسد بر اثر گرمای هوا به راحتی کشمش ممکن است خراب و فاسد شود.
اما همانگونه که برای صادرات این محصول، محصول مناسبی نیست برای بازار داخل بسیار پرفروش است و در نیمه شمالی کشورمان علی الخصوص بازار تهران و کرج و استان های شمالی خرید و فروش بسیار زیادی در مورد این محصول انجام می گیرد و از کشمش پلویی سرخ یا آفتابی جهت تولید کیک کلوچه و شیرینی، استفاده در سالاد و طبخ در کنار برنج به وفور استفاده می گردد. محصول اشاره شده به دو صورت در بازار ایران یافت می شود که یکی زمانی است که سایز محصول در خط تولید ۸ و ۹ میل تعریف می شود که سایز استاندارد محصول پلویی است و یا اینکه بالای این سایز یعنی ۱۰ و ۱۱ میل بسته بندی می گردد که به آن خوراکی می گویند که مشتریان خاص خود را دارد.
خرید مستقیم کشمش آفتابی از کارخانه
شما در این مرکز می توانید مستقیم و بدون واسطه اقدام به خرید انواع کشمش از جمله محصول آفتابی نمایید. برای ارتباط راحت تر شما راه های ارتباطی شخص مدیر فروش مرکز تولیدی را در پایین صفحه قرار داده ایم تا بتوانید در هر زمان نسبت به دریافت اطلاعات ذیل از طریق ایشان اقدام نمایید:
- استعلام قیمت روز انواع کشمش
- دریافت مشاوره جهت صادرات و نیز عرضه داخلی
- انجام مذاکره حضوری در مورد شرایط کار
- خرید و ثبت سفارش کشمش و نیز پیگیری سفارشات
در واقع ویژگی برتر این مجموعه این است که شما با شخص مدیر فروش این کارخانه ارتباط می گیرید و برعکس خیلی از سایت های اینترنتی و پیج های اینستاگرامی که واسطه و دلال هستند وارد معامله نمی شوید به همین جهت وقتی که با شخص جناب آقای عینی ارتباط تلفنی می گیرید حداقل در پارت اول خرید اصرار می شود که حضوری به کارخانه بیایید در این صورت خیالتان راحت خواهد شد از بابت اینکه با یک مرکز تولیدی کار خواهید کرد.
از طرفی توجه داشته باشید اگر در بازار داخل حجم بالا بخواهید خرید کنید و یا حتی اگر برای بازار صادرات قصد خرید انواع کشمش را دارید این امکان را برایتان مهیا می کنیم که بتوانید کشمش خریداری شده خود را درون کارتون هایی که بر روی آن راه های ارتباطی شما و یا حتی نام برند و شرکتتان بر روی آن درج گردیده بسته بندی کنیم امکانی که هیچ دلالی نمی تواند برایتان مهیا کند و تا خواست کارخانه نباشد این امکان برایتان میسر نیست چون یک سری مراحل اداری دارد که حتماً باید یک مرکز تولیدی آن را برایتان انجام دهد.
تولید کشمش آفتابی بدون هسته
تولید کشمش آفتابی یا کشمش آفتاب خشک بدون هسته و البته هسته دار در این مجموعه انجام می گیرد و هم نمونه بوجاری شده آن در کارخانه که به آن کشمش پلویی می گویند و هم نمونه فله ای یا در کیسه این نوع کشمش در این مجموعه که خود تولیدکننده این محصولات است موجود بوده و هم امکان فروش حضوری درب کارخانه و هم غیرحضوری و ثبت سفارش اینترنتی برای مشتریان مهیا می باشد.
کشمش آفتابی یا آفتاب خشک
یکی از محصولاتی که در کشورمان در حجم بسیار زیادی و تقریباً در هر منطقه ای از ایران که انگور در اختیار دارد تولید می شود کشمش آفتابی یا آفتاب خشک نامیده می شود و به این جهت که انگور جهت تولید این کشمش در مقابل آفتاب یا نور خورشید قرار می گیرد به این نام معروف شده است و از تولیدکنندگان اصلی این نوع کشمش در کشور ما که در حجم زیادی این کار صورت می گیرد منطقه تاکستان استان قزوین، ملایر استان همدان و بوانات استان فارس است و فقط در ملایر و تاکستان کارخانه بوجاری و بسته بندی این نوع محصولات وجود دارد.
این کشمش به دو صورت در بازار عرضه می گردد و هر کدام مصرف خاص خود را دارند:
- یک نمونه همان انگور خشک شده بدون هسته یا هسته دار می باشد که توسط کارگر و سنتی تمیز شده و در قالب بسته بندی کیسه ای و در گونی عموماً در بازار عرضه می گردد که مصرف این نوع کشمش جهت موارد آبگیری، شیره کشمش و سرکه می باشد.
- اما اگر همان انگور خشک شده را که دارای دم، شاخه، سنگریزه و هرگونه ضایعات دیگری است جهت بوجاری و فرآوری به کارخانه ها آورده شود تا کارهای دم گیری، شستشو و سورت کردن روی آن انجام گیرد تبدیل به کشمش پلویی می شود که ما از آن بسیار استفاده می کنیم و در کنار برنج، تولید کیک و کلوچه و شیرینی و استفاده در سالاد به کرات از آن استفاده می کنند محصولی که در قالب بسته بندی کارتونی و یا سلفونی می توان در فروشگاه ها یا مراکز پخش آنها را خریداری نمود.
کشمش آفتابی تاکستان
مشتری کشمش آفتابی در هر دو حالتی که در بالا به آن پرداخته شد قطعاً یکی از آیتم های بسیار مهمی که دوست دارد در محصولش داشته باشد میزان قند بالا است یعنی کشمش به صورت طبیعی بسیار شیرین باشد که فقط یک منطقه در ایران است که همچنین کشمش آفتابی دارد و آن تاکستان استان قزوین بوده و گران ترین نوع این کشمش نیز در همین منطقه قرار دارد که میزان قند تولیدات این منطقه از ایران به گونه ای است که بیش از ۹۵ درصد انگور این منطقه تبدیل به کشمش می شود چون آنقدر قند انگورهای این منطقه بالاست که اصطلاحا باخوردن آن دل آدم را می زند.
مجموعه تولیدی کشمش آراد که شما در یکی از سایت های آن حضور دارید و این مقاله را مطالعه می کنید یکی از تولیدکنندگان انواع کشمش از جمله محصول آفتابی در هر دو حالتی است که در بالا به آن پرداختیم و این مجموعه برخلاف دیگر سایت های اینترنتی یا پیج های اینستاگرامی که واسطه و دلال هستند تولیدکننده کشمش بوده و محصولات خود را به صورت مستقیم و بدون واسطه در بازار صادراتی و هم در بازار داخلی عرضه می کند و شما می توانید در این مجموعه به صورت مستقیم با شخص مدیر فروش این کارخانه جناب آقای عینی ارتباط تلفنی یا حضوری در کارخانه داشته باشید.
علاوه بر کشمش آفتابی دستچین شده باغدار یا کارگر که اصطلاحا پکتین دار است و در قالب بسته بندی کیسه ای و در گونی موجود بوده و در بازار داخلی عرضه می گردد نمونه های هسته دار این نوع کشمش هم که همیشه قیمتی ارزان تر دارد موجود بوده و امکان ثبت سفارش آنها نیز هست که می توان به کشمش عسکری هسته دار و کشمش فخری هسته دار اشاره نمود و در ادامه همانگونه که در بالا گفته شد نمونه خروجی آفتابی بدون هسته خط تولید کارخانه که به آن پلویی می گویند هم در این مجموعه تولید می گردد و در قالب بسته بندی کارتونی ۹ کیلویی که هشت و نیم کیلو کشمش و نیم کیلو وزن کارتون است در بازار داخلی فروش آنها صورت بگیرد.
خرید کشمش آفتابی
اگر به دنبال خرید کشمش آفتابی در هر دو حالتی که در بالا به آن پرداختیم هستید لازم به ذکر است که بدانید شماره تماس مدیر فروش این کارخانه در صفحات این سایت درج گردیده تا شما بتوانید به صورت تلفنی ابتدا استعلام قیمت روز را انجام داده و در صورت صلاحدید ثبت سفارش خود را به سرانجام برسانید که می توانید این کار را یا به صورت حضوری درب کارخانه انجام دهید و یا به صورت غیرحضوری و ثبت سفارش اینترنتی.
اما اگر قرار باشد قیمت کشمش آفتابی را در دو حالتی که در بالا به آن پرداختیم در اواسط آذر ۱۴۰۳ بپردازیم باید بگوییم قیمت نمونه اول به صورت دستچین شده باغدار کیلویی ۱۰۰ هزار تومان می باشد و قیمت نمونه دوم که کارتون شده است هر کارتون یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان به صورت نقدی فاکتور می شود و لازم به ذکر است که بدانید قیمت های پایین تر از این هم امکان فاکتور کردن وجود دارد کافیست کمی در کیفیت دستکاری کنیم تا نرخ محصول پایین تر بیاید و این موضوع توافقی بین ما و خریدار انجام می شود و قرار نیست خدای نکرده بدون اطلاع خریدار این کار صورت بگیرد.
امکان چکی کار کردن یا اعتباری کار کردن هم وجود دارد اما نه برای بار مورد یک که در بالا به آن پرداختیم و برای بار نمونه دوم هم اگر حد خریدتان از ۱۰۰ کارتون به بالا باشد پس از استعلام شماره حساب شما و استعلام محل کسبتان اگر مورد تایید بود می توانیم با شما همکاری داشته باشیم توجه کنید که باید هر دو مورد استعلام مثبت باشد تا بتوانیم به صورت چکی به شما بار بفروشیم چون پیش آمده که استعلام شماره حساب شخصی خیلی خوب بوده اما پس از استعلام محل کسب ایشان متوجه شدیم پاخور خوبی ندارد به همین جهت نتوانستیم اعتباری با این عزیز همکاری داشته باشیم.
کشمش آفتابی بدون هسته | بهترین محصول برای آبگیری
اگر می خواهید بدانید که بهترین محصول برای آبگیری کدام یک از کشمش های تولید شده در کشورمان است باید این مورد را در نظر داشته باشید که کشمش آفتابی بدون هسته در رتبه اول این لیست قرار خواهد گرفت، البته این کشمش باید ویژگی هایی داشته باشد که در پایین به آن می پردازیم.
کشمش آفتابی یا آفتاب خشک
یکی از انواع کشمشی که در کشورمان در حجم قابل توجهی هر ساله تولید می شود کشمش آفتابی یا آفتاب خشک نامیده می شود که به علت قرار گرفتن انگور در مقابل آفتاب به این نام شهرت یافته است در واقع به این صورت است که وقتی باغدار و کشاورز در شهریورماه انگور را چید تصمیم می گیرد که آن را به چه صورتی خشک کند که یکی از این روش ها قرار دادن آن در مقابل نور آفتاب است.
مدت زمان قرار گرفتن انگور در مقابل آفتاب حدوداً دو هفته خواهد بود که این مورد بستگی به این دارد که در طی آن مدت زمان باران نبارد یا هوا ابری نباشد و طبیعتاً هر چقدر از شدت نور آفتاب کم شود پروسه تبدیل انگور به کشمش نیز طولانی تر خواهد بود و به این علت که جهت تولید محصول اشاره شده هیچگونه هزینه مالی به دنبال نخواهد داشت لذا این محصول در تمامی مناطقی از کشورمان که انگور و کشمش تولید می کنند نیز تولید خواهد شد اما شاید هزینه مالی نداشته باشد ولی ممکن است هزینه هایی که در پایین به آن می پردازیم را به دنبال داشته باشد.
باغداری که کشمش آفتابی تولید می کند دو ریسک اصلی را به جان می خرد که اولی این است که ممکن است طی آن مدت زمانی که انگور بر روی زمین پهن می شود محصولش علی الخصوص شب ها دچار دستبرد شود پس باید کنار بار خود نگهبانی دهد که نگهبانی دادن چالش های خاص خود را خواهد داشت. از طرفی اگر طی آن مدت زمان باران ببارد ممکن است زحمات باغدار در طول یک سال دچار چالش های جدی گردد و بارش به گونه ای آسیب ببیند که با ۳۰ درصد ضرر محصول فوق را به فروش برساند.
کشمش آفتابی بدون هسته
همانگونه که ما انگور هسته دار و بدون هسته داریم در مورد کشمش نیز همین مورد صدق می کند و توجه داشته باشید حتی هسته دار بودن یک کشمش هم ممکن است با هم متفاوت باشد برخی ها فقط یک تک هسته دارند و برخی دیگر ممکن است چند هسته کوچک در کنار هم باشند با این اوصاف مشتریان بیشتر مایلند از نمونه بدون هسته انواع کشمش استفاده کنند و جویدن آن هسته را ترجیح نمی دهند.
در نظر داشته باشید از کشمش آفتابی هسته دار فقط جهت مصارف آبگیری مورد استفاده قرار می گیرد که می توان به تولید الکل به صورت خوراکی و صنعتی، تولید سرکه و شیره کشمش اشاره نمود اما موارد مصرف کشمش آفتابی بدون هسته علاوه بر موارد اشاره شده در بالا برای تولید کشمش پلویی آفتابی نیز مورد بهره برداری قرار می گیرد یعنی محصول آفتابی بدون هسته هست که بر روی خط تولید می ریزند و کارهای بوجاری را روی آن انجام می دهند تا در انتهای خط تبدیل به کشمش پلویی شود که شما آن را در کنار برنج، تولید کیک و کلوچه و شیرینی بسیار استفاده می کنید.
همانگونه که در بالا گفته شد تقریباً در تمامی مناطقی از کشورمان که انگور و کشمش تولید می شود کشمش آفتابی در دو حالت هسته دار و بدون هسته نیز تولید می گردد اما باید در نظر داشته باشید آیا تولیدات این مناطق مثل هم است یعنی از نظر کیفیت عین هم می باشند و تفاوتی ندارند که باید بگوییم خیر قطعاً تولیدات مختلف کیفیت های مختلفی دارند و با توجه به اینکه این محصولات در شهرهایی نظیر تاکستان استان قزوین، ملایر استان همدان، ابهر استان زنجان، بناب و ملکان استان آذربایجان شرقی، قوچان و کاشمر استان خراسان رضوی و بوانات استان فارس تولید می شود اما بالاترین کیفیت این نوع کشمش ها فقط و فقط مربوط به تولیدات تاکستان استان قزوین است که در تولید محصول اشاره شده مناطقی نظیر اسفرورین، شال و نرجه نیز به آن کمک می کنند.
بهترین محصول برای آبگیری کدام است؟
اما اگر قرار باشد از نظر آبگیری بخواهیم یک کشمش را مورد ارزیابی قرار دهیم باید ویژگی هایی که در پایین به آن می پردازیم را به خود اختصاص دهد تا از آن به عنوان بهترین محصول برای آبگیری یاد کنیم.
- ابتدا اینکه باید محصول اشاره شده کشمش آفتابی باشد نه تیزابی نه گوگردی و نه هیچگونه محصول دیگری، در واقع در بازار به کرات کشمش های متفاوتی را می بینیم که برای این مورد استفاده می شود حتی قیمت های بسیار پایینی دارد که متاسفانه هشدار استفاده از آن را به کرات به دیگران داده ایم که استفاده از همین کشمش ها هم باعث اتفاقات ناخوشایندی برای هموطنانمان در سراسر کشور شده که متاسفانه برخی از آنها فوت کرده اند.
- مورد دوم اینکه قند محصول بالا باشد تقریباً در تمامی مناطقی از کشورمان که انگور در اختیار دارد کشمش هم تولید می شود اما آیا قند همه آنها یکسان است؟ باید بگوییم خیر.
- بهتر است برای تولید موارد آبگیری از کشمش آفتابی بدون هسته استفاده گردد نه اینکه نمونه هسته دار باعث ایجاد اختلال در موضوع مورد بحث می شود اما باید بگوییم عیار خروجی نمونه بدون هسته بیشتر از نمونه هسته دار است به همین جهت هم قیمت آن بالاتر از نمونه هسته دار می باشد.
اما اگر قرار باشد تولیدات یک منطقه از کشورمان را مورد بحث قرار دهیم که شرایط بالا را داشته باشد باید بگوییم کشمش آفتابی بدون هسته منطقه تاکستان استان قزوین بهترین محصول برای مورد اشاره شده بوده به گونه ای که حتی در همین مجموعه مشتریان این محصول حتی از قشم، کیش و شمالیترین نقطه کشورمان سفارش این محصول را می دهند در صورتی که قیمت های بسیار ارزانتری هم در بازار هست چرا سمت استفاده از آنها نمی روند. این موارد بستگی به پارامترهای مورد نیاز شما برای تولید هر محصول یا خروجی خواهد داشت که اصطلاحا بدانید کدام محصول برای کدام خروجی می تواند مناسب تر باشد.
خرید کشمش آفتابی کارتون شده
اگر به دنبال خرید کشمش آفتابی کارتون شده آن هم در حجم بالا هستید یعنی باید کارخانه ای را پیدا کنید که فروش محصولات خود را به صورت مستقیم و بدون واسطه انجام می دهد که کارخانه کشمش آراد یکی از تولیدکنندگان محصول اشاره شده بوده و از طریق مدیر فروش کارخانه تولیدات خود را در بازار داخلی و حتی صادراتی انجام می دهد.
کشمش آفتابی یا آفتاب خشک
یکی از محصولاتی که در کشورمان در حجم بسیار زیادی تولید می شود کشمش آفتابی یا آفتاب خشک نامیده می شود که در واقع وقتی که انگور در شهریورماه چیده شد آن را بر روی زمین پهن می کنند تا شدت نور آفتاب انگور را طی نهایتاً دو هفته یا ۱۵ روز تبدیل به کشمش کند هرچند این مدت بسته به شدت نور آفتاب دارد به عنوان مثال اگر چند روز در طی این پروسه، هوا ابری باشد قطعاً مدت زمان بیشتری طول می کشد تا انگور تبدیل به کشمش شود.
ابتدا لازم به ذکر است که بدانید ما هم کشمش آفتاب خشک بدون هسته داریم و هم هسته دار که نمونه هسته دار بیشتر جهت موارد آبگیری مورد استفاده قرار می گیرد یعنی مواردی نظیر تولید الکل و سرکه اما نمونه بدون هسته یا بی دانه علاوه بر استفاده فوق به کارخانه ها فروخته می شود تا کارهای بوجاری و فرآوری نظیر شستشو، دم گیری و سورت کردن روی آن انجام شود و خروجی کار تبدیل به محصولی گردد که گرد و بیضی شکل بوده و درون کارتون یا سلفون در بازار ایران آن را به وفور دیده اید و نامش کشمش پلویی آفتابی نامیده می شود.
برای استعلام قیمت و خرید آنلاین انواع کشمش پلویی کارتونی می توانید مستقیما با مدیر فروش کارخانه ارتباط بگیرید.
با وجود اینکه در محصول آفتابی یا پلویی تحت هیچ عنوانی از تیزاب یا گوگرد استفاده نمی شود اما در انتهای خط تولید و پس از کارهای فرآوری قطعاً باید روغن پارافین خوراکی به محصول زده شود تا علاوه بر اینکه ظاهر محصول چشمگیرتر باشد و اصطلاحا برق خاصی داشته باشد بلکه باعث می گردد وقتی که کشمش درون کارتون بسته بندی گردد و پس از فشار آوردن روی آن با چسب ۵ سانتی روی کارتون بسته می شود وقتی که به دست خریدار یا بنکدار رسید و کارتون را باز کرد تحت هیچ عنوانی کشمش ها به هم نچسبند که اگر بچسبد گوشت کشمش از هم جدا خواهد شد.
پلویی آفتابی ⇓
کشمش آفتابی کارتون شده
همانطور که در بالا گفته شد اگر محصول آفتاب خشک را که طبیعتاً دارای دم، شاخه، ضایعات، سنگریزه و حتی فضله حیوانات است را جهت تولید محصول پلویی قرمز رنگ بر روی خط تولید بریزند و کارهای بوجاری روی آن صورت گیرد در انتهای خط تولید کشمش پلویی درجه یک و اعلا در قالب بسته بندی کارتونی که غالب بسته بندی اکثر کارخانه های کشمش در ایران است گردیده و در بازار عرضه می شود که لازم به ذکر است که بدانید محصول اشاره شده فقط جهت فروش در بازار داخل کاربرد دارد و به ندرت از آن برای صادرات استفاده می کند.
از تولیدکنندگان اصلی محصول اشاره شده در کشورمان منطقه تاکستان استان قزوین، ملایر استان همدان و قوچان استان خراسان رضوی است و باکیفیت ترین تولید کشورمان مربوط به همان منطقه تاکستان می باشد چون جنس انگور بی نظیری دارد و شیرینی یا قند که مهمترین ویژگی یک کشمش پلویی در نظر گرفته می شود در انگور این منطقه یعنی تاکستان به وفور یافت می شود که کارخانه کشمش آراد در همین منطقه از ایران واقع شده و کار تولید و فروش محصولات خود را انجام می دهد.
برای استعلام قیمت کشمش پلویی با مدیر فروش این مجموعه تماس بگیرید.
در کارخانه های تاکستان بسته بندی کشمش پلویی به صورت ۹ کیلویی است که هشت و نیم کیلو کشمش و نیم کیلو وزن کارتون می باشد اما در شهری مانند ملایر به این صورت عمل نمی کنند و عموماً یا ۸ کیلو خالص به مشتری کشمش می دهند و یا نهایتاً ۸.۲ کیلوگرم که توجه به این نکته هم بسیار ضروری است چون طبیعتاً هر چقدر وزن خالص کشمش در یک بسته بندی کشمش پایین تر آید طبیعتاً قیمت خروجی کار نیز پایین تر خواهد آمد. هر چند مهم ترین عامل در تعیین قیمت یک کشمش در خط تولید میزان افتی است که در خط تولید کارخانه بر روی کشمش اعمال می کنند به عنوان مثال در این مجموعه و این کارخانه افت ۲۳ درصد روی کشمش آفتابی اعمال می شود و در کارخانه های ملایری نهایتاً ۱۷ درصد و فاصله قیمتی همین دو نرخ افت بار در حال حاضر که در تیر ۱۴۰۳ هستیم حدوداً ۸۰ هزار تومان خواهد شد که رقم قابل توجهی است.
آفتابی دست چین شده برای مصارف آبگیری ⇓
خرید و قیمت کشمش آفتابی
اگر شما کشمش آفتابی را برای موارد آبگیری در نظر داشته باشید در حال حاضر در تاریخ اشاره شده یعنی تیر ۱۴۰۳ جنس بدون هسته تمیزشده کیلویی ۹۰ هزار تومان درب کارخانه برای مشتری فاکتور می گردد که محصول اشاره شده بدون غوره، تیزاب و گوگرد خواهد بود اما اگر نمونه کارتون شده کشمش آفتابی را بخواهید که طبیعتاً بوجاری و تمیزشده است آن هم با همان افت ۲۳ درصد یعنی بالاترین کیفیت ممکن یک میلیون و ۱۸۰ هزار تومان خواهد بود در کارتون هشت و نیم کیلو خالص که اگر بخواهیم آن را با افت ۱۷ درصد برای مشتری آماده کنیم یک میلیون و صد هزار تومان درب کارخانه فاکتور می شود.
با توجه به اینکه این مجموعه یک فروشگاه اینترنتی نیست و اصلاً فروش جزئی ندارد حداقل فروش ۳۰ کارتونی را برای مشتری قرار داده ایم تا این شرایط را داشته باشد که بخواهد روی برند اشاره شده کار کند و بعد سفارش بالا دهد اما باز هم باید از طریق مدیر فروش این کارخانه جناب آقای مصطفی عینی ارتباط بگیرید و علاوه بر استعلام قیمت روز، ثبت سفارش از طریق ایشان انجام دهید.
توجه داشته باشید که تولیدات این مجموعه چه در قالب بسته بندی کیسه ای یا درگونی که برای موارد آبگیری مورد استفاده قرار می گیرد و چه بسته بندی کارتونی که میان بنکداران و مراکز پخش کار فروش آن صورت می گیرد فقط و فقط از تولیدات تاکستان یعنی از باغداران و کشاورزان همین منطقه کشمش فله خریداری می شود چون متاسفانه برخی از کارخانه داران همین شهر تاکستان برای اینکه حاشیه سود خود را بالا ببرند نصف باری که وارد خط تولید خود می کنند از مناطقی نظیر ابهر استان زنجان تامین می کنند که عیار کیفی پایینتری نسبت به تولیدات تاکستان دارد و همین موضوع باعث می گردد قیمت آن ارزان تر باشد.
نوع دیگری از محصول آفتابی که مربوط به کاشمر استان خراسان رضوی است. ⇓