وبلاگ ما

مویز با هسته بهتر است یا بدون هسته

مویز با هسته بهتر است یا بدون هسته؟

اینکه مویز با هسته بهتر است یا بدون هسته در این مقاله کامل به این موضوع پرداخته می‌ شود و شما که به دنبال خرید این محصولات هستید بتوانید بهترین تصمیم را گرفته و آن مویزی که مناسبتان است را خریداری کنید.

مویز با هسته

ابتدا لازم است که این مورد را بدانید که مویز یا کشمش فرقی ندارد در واقع همان انگور خشک شده می‌باشد که با توجه به اینکه ما در کشورمان از نژادهای مختلف انگور در اختیار داریم باعث تولید ژادهای مختلفی از این محصولات نیز می‌شود و در واقع مویز در زیردسته انواع کشمش جای می‌گیرد که به خاطر نوع انگور اشاره شده باعث گردیده شکل و ظاهری متفاوت‌تر از انواع کشمش داشته باشد

کشورمان ایران یکی از تولیدکنندگان انواع مویز در دنیا شناخته می‌ شود اما حجم تولید کشورمان زیاد نیست و بیشتر تولیدات این محصول فقط در بازار داخل عرضه می‌ گردد و کمتر از آن برای صادرات استفاده می‌ کنند البته باید در نظر داشته باشید قطب تولید مویز در دنیا کشورهایی نظیر افغانستان و ازبکستان می‌باشد که محصولات این دو کشور هم در بازار داخل خودمان به وفور یافت می‌ شوند و البته قیمت‌ های بسیار بالایی هم دارد که به صورت قاچاق و کمتر به صورت قانونی در بازار کشورمان خرید و فروش این محصول انجام می‌ شود.

یکی از انواع مویز نمونه مویز با هسته می‌ باشد و در نظر داشته باشید به صورت کلی اگر قرار باشد یک تقسیم بندی در مورد مویز استفاده کنیم باید بگوییم آنها یا هسته‌ دار هستند و یا بدون هسته که مویزهای با هسته نمونه‌ های مشکی رنگ و قرمز در کشورمان تولید می‌ شود که نمونه‌ های با هسته تحت هیچ عنوانی وارد کشور نمی‌ شود و تماماً تولید داخل ایران است مویزهایی که ممکن است هم در ظاهر گرد و بیضی شکل موجود باشند و هم کشیده و قلمی، محصولاتی که برای آن می‌ توان مثال‌ هایی نظیر مویز رطبی برای نمونه کشیده و مویز بش را برای نمونه گرد و بیضی شکل قرمز رنگ استفاده نمود و در نمونه مشکی رنگ هم مویز شانی در کشورمان نمونه با هسته می‌ باشد.

مویز با هسته بهتر است یا بدون هسته

مویز بدون هسته

اما تقسیم بندی دیگری هم در مورد مویزها وجود دارد و آن نمونه بدون هسته این محصول می‌ باشد که توجه داشته باشید فقط مویز سیاه بدون هسته در کشورمان وجود دارد و استفاده می‌ شود البته چون خواهان بسیار زیادی نسبت به نمونه هسته‌ دار دارد و تولید محصول اشاره شده در کشورمان به شدت کم می‌ باشد لذا آن را از کشورهای نظیر ازبکستان و افغانستان به صورت قاچاق در برخی اوقات به صورت قانونی وارد می‌ کنند تا نیاز مشتریان در داخل کشور تامین گردد.

در واقع باید گفت قطب تولید مویز بدون هسته دو کشور اشاره شده است و میزان تولید بسیار بالایی دارد و جالب آنکه شیوه تولید دو منطقه اشاره شده بسیار قدیمی و سنتی محسوب می‌ شود و عملاً کارخانه بسته‌ بندی این محصولات به آن صورتی که ما حداقل در کشورمان داریم وجود ندارد و این محصولات به صورت دستی و سنتی تمیز شده و در بسته‌ بندی کارتونی قرار گرفته و به دست مشتری می‌ رسد محصولی که تا چند سال پیش و قبل از گرانی‌ های سال ۹۷ به بعد مشتریان بسیار زیادی داشت اما در حال حاضر قیمت این محصول به شدت بالا رفته و باعث گردیده حجم قابل توجهی از مشتریان این محصولات آن را از سفره خود حذف کند.

در برخی از مناطق کشورمان نیز مویز بدون هسته سیاه رنگ تولید می‌ شود اما میزانش به حدی نیست که بتواند نیاز مشتریان داخل را تامین کند، گاهی برخی از مشتریان و تاجرها و شرکت‌ هایی که در خارج از کشور حضور دارند به دنبال خرید محصول اشاره شده علی الخصوص نمونه سیاه رنگ بدون هسته هستند و آن را برای صادرات به کشورهای عربی در نظر دارند چون علاقه زیادی به مصرف این محصولات داشته اما چون محصولی که هزینه حمل به آن خورده و وارد خاک کشور شود و دوباره بخواهیم آن را از داخل کشور صادر کنیم علاوه بر اینکه ممکن است صرفه اقتصادی نداشته باشد بلکه از نظر بهداشتی و مراحل گذر کردن از گمرک نیز برای صادرکننده و تولیدکننده یا بهتر است بگوییم دلال این محصولات ممکن است بسیار سخت باشد مگر اینکه کارخانه بوجاری خشکبار داشته باشد مانند کارخانه کشمش آراد.

مویز با هسته بهتر است یا بدون هسته

مویز با هسته بهتر است یا بدون هسته؟

اینکه مویز با هسته بهتر است یا بدون هسته کاملاً مطابق با نیازهای شما می‌ باشد اما اگر به دنبال صادرات این محصول هستید قطعاً نمونه بدون هسته سیاه رنگ باشد خواهان بسیار زیادی دارد و خود این مجموعه سابقه صادرات مویز قرمز هسته‌ دار را به کشورهایی نظیر انگلیس و عمان داشته است پس نمی‌ توان با قطعیت این حکم را صادر کرد و در ادامه اگر قصدتان مصرف این محصول در منزل باشد باز هم نمونه بدون هسته سیاه خواهان بیشتری داشته و طبیعتاً طعم دلنشین‌ تری نسبت به نمونه‌ های هسته‌ دار دارد.

توجه به این نکته بسیار ضروریست که در بالا گفتیم که کدام مویز مناسب کدام قشر می‌ باشد اما توجه کنید که قیمت مویز سیاه بدون هسته از نمونه هسته دار بسیار بالاتر و قیمت مویز سیاه با هسته از نمونه قرمز با هسته نیز بسیار گران‌ تر می‌ باشد پس موقع خرید باید این نکته قیمتی را هم در نظر داشته باشید.

در انتها باید این مورد را اذعان کنیم که مجموعه تولیدی کشمش آراد به صورت مستقیم از ازبکستان این محصولات را هر ساله در مهر و آبان وارد می‌ کند که میزان حدودی آن ۳۰ تن می‌ باشد و این محصول را در انبار کارخانه نگهداری کرده و در طول فصل آن را عرضه می‌ کند ولی عموماً در ابتدای تابستان هر سال موجودی آن رو به اتمام است و بزرگترین مزیتی که تولیدات و یا بهتر است بگوییم مویز سیاه بدون هسته این کارخانه دارد که از کشور ازبکستان مستقیما وارد می‌ شود و قیمت بسیار رقابتی آن است به گونه‌ ای که در حال حاضر یعنی اواسط تابستان ۱۴۰۴ که آخرین پارت‌ های فروش مویز درجه یک را که با اندازه ۱۴ میل بود انجام دادیم با قیمت ۳۲۰ هزار تومان عرضه کردیم در صورتی که همین محصول را در بازار تهران و از عمده فروش‌ های بالا بخواهید خریداری کنید زیر ۵۰۰ هزار تومان به شما قیمت نخواهند داد.

مویز با هسته بهتر است یا بدون هسته

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا