وبلاگ ما

آیا مصرف کشمش تیزابی ضرر دارد؟

خیلی از کسانی که در زمینه کشمش و انگور فعالیت می‌ کنند دوست دارند بدانند که آیا مصرف کشمش تیزابی برای بدن ضرر دارد یا اینکه خیر، مصرف آن هیچ مشکلی برای انسان پیش نخواهد آمد که در این مقاله به این موضوع کامل خواهیم پرداخت.

کشمش تیزابی

یکی از انواع کشمشی که در کشورمان و هم در سراسر دنیا تولید می‌ شود و مصرف آن همیشه صورت می‌ گیرد کشمش تیزابی نام دارد که این محصول به علت آغشته شدن به مایع تیزاب داغ به این نام شهرت یافته است یعنی وقتی که انگور در شهریورماه چیده شد که ممکن است ابتدا، اواسط و یا انتهای این ماه باشد آن را به مایع تیزاب داغ به مدت چند ثانیه آغشته کرده و سپس در مقابل آفتاب قرار می‌ دهد.

نور آفتاب طی نهایتاً ۵ روز محصول را تولید خواهد کرد، در واقع آن کشمشی که ما با عنوان تیزابی آن را می‌ شناسیم تولید می‌ شود که البته در ادامه دو اتفاق ممکن است برای این محصول پیش بیاید که اولی ممکن است آن را به همان صورت به کارخانه‌ ها بفروشند که این مراکز کار بوجاری و بسته‌ بندی را روی این محصولات انجام داده و در قالب کشمش خرمایی در بازار ایران و صادراتی عرضه می کند و دوم اینکه ممکن است به آن گوگرد بزنند، برای روشن شدن رنگ محصول که در این صورت به این کشمش، کشمش تیزابی طلایی گفته می‌ شود محصولی که با نام سلطانی هم از آن یاد شده و در بازار عرضه می‌ گردد.

از جهت اینکه تاریخ انقضای این محصول بسیار بالاست که حتی می‌ توان تا دو سال آن را در انبار ذخیره کرد که البته بهتر است نهایتاً تا یک سال استفاده آن صورت گیرد خیلی از باغداران و کشاورزان سراسر کشورمان در تمامی مناطقی که انگور در اختیار دارند در آن شهرها هم کارخانه کشمش وجود دارد، این محصولات را تولید می‌ کنند از آنجایی می‌ گوییم که باید کارخانه باشد چون این محصول به صورت فله‌ ای امکان استفاده از آن وجود ندارد و به مانند کشمش آفتاب خشک یا آفتابی نیست که فله آن مصارف آبگیری داشته باشد.

آیا مصرف کشمش تیزابی ضرر دارد؟

مصرف کشمش تیزابی

حال آن کشمش تیزابی که خروجی کارخانه‌ های کشمش می‌ باشد و در قالب بسته‌ بندی کارتونی و یا سلفونی در بازار عرضه می‌ شود به دست مشتری خود در داخل و یا خارج کشور خواهد رسید و مصارفی نظیر استفاده در تولید کیک و کلوچه و شیرینی و طبخ در کنار برنج و استفاده در سالاد بسیار از آن بهره‌ مند می‌ گردند محصولی که بدون هسته و بدون دانه باید باشد و رنگ آن در دو حالت قهوه‌ ای تیره و قهوه‌ ای روشن خواهد بود.

اما بگذارید خیلی راحت این مورد را بگوییم هرگونه محصولی که در آن از مواد شیمیایی جهت تولید استفاده می‌ شود می‌ تواند برای سلامتی مضر باشد به هر حال دود گوگرد و مایع تیزاب دو ناخالصی هستند که به کشمش اضافه خواهند شد و همیشه به اطرافیان خود نیز این مورد را توصیه کرده ایم که اگر قصد استفاده از این محصول را دارید یعنی کشمش، بهتر است از نمونه‌ هایی استفاده کنید که به صورت طبیعی خشک می‌ شوند مانند کشمش سایه خشک و یا آفتاب خشک که کاملاً با سایه و آفتاب خشک می‌ شود و در آن هیچ ناخالصی نخواهد خورد.

البته توجه داشته باشید اگر کشمش آفتابی وارد کارخانه‌ ها شود تبدیل به کشمش پلویی می‌ شود این محصول پس از بوجاری، دم‌ گیری، سورت کردن و روغن زنی تبدیل به محصول پلویی می‌ شود آن کشمش مشکی رنگ که گرد و بیضی شکل است و در عدس پلو با کشمش بسیار آن را دیده‌ اید در این محصول با وجود اینکه از تیزاب و گوگرد استفاده نمی‌ گردد اما در انتهای خط تولید به آن روغن پارافین خوراکی می‌ زنند که محصولیست کاملاً استاندارد وزارت بهداشت اما به هر حال این هم یک ناخالصی محسوب می‌ گردد و بهتر است قبل از استفاده از آن یعنی کشمش پلویی ابتدا آن را بشویید و سپس از آن جهت مصارف خود بهره‌ مند گردید.

آیا مصرف کشمش تیزابی ضرر دارد؟

کشمش تیزابی کارخانه کشمش آراد

یکی از کارخانه‌ های کشمش در کشورمان که در شهر تاکستان استان قزوین فعالیت دارد و این محصولات را هم در بازار داخل و هم امر صادرات بسته‌ بندی و به فروش می‌ رساند مجمتع تولیدی کشمش آراد بوده که این مجموعه سالها از طریق سایت و به صورت غیرحضوری و نیز حضوری محصولات خود را عرضه می‌ کند و شماره تماسی که در صفحات این سایت قرار گرفته مربوط به مدیر فروش این کارخانه بوده که عضو هیئت مدیره آن نیز هست و در واقع شما با شخصی صحبت می‌ کنید که نفر اول فروش این مجموعه است که می‌ تواند به شما مشاوره دهد در زمینه خرید و هرگونه موردی که به کشمش و انواع آن مربوط می‌ شود.

یکی از تولیدات این کارخانه، کشمش تیزابی نام دارد همان محصولی که در بالا گفتیم در دو حالت گوگردی و بدون گوگرد در قالب کارتون‌ های ۹ کیلویی در بازار داخل که هشت و نیم کیلو کشمش و نیم کیلو وزن کارتون است در این مجموعه تولید می‌ شود و برای بازار صادراتی هم ۵ و یا ۱۰ کیلویی خالص این کار صورت خواهد گرفت این محصول البته با دقت سورت بسیار بالایی در قالب کیفیت‌ های سوپر، درجه یک و درجه ۲ موجود است که البته به نمونه‌ درجه ۲، کشمش قنادی می‌ گوییم.

توجه به این نکته بسیار ضروری است که بدانید چون با یک مجموعه تولیدی یا کارخانه کشمش وارد صحبت می‌ شوید میزان حجم خرید باید بالا باشد و امکان فروش جزئی در این مجموعه وجود ندارد اما هرگونه مشاوره در مورد خرید و یا اطلاعات کامل در مورد این محصولات، اینکه چگونه آماده می‌ شود و به دست مشتری می‌ رسد را می‌ توانید از شخص جناب آقای عینی استعلام بگیرید. بازدید از خط تولید کارخانه نیز برای تمامی مشتریان باز گذاشته‌ ایم تا کامل از فرایند خط تولید انواع کشمش آشنا شوند و چالش‌ هایی که ممکن است در خط پیش بیاید را بدانند و بشناسند.

آیا مصرف کشمش تیزابی ضرر دارد؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا