وبلاگ ما

انواع کشمش را کجا نگهداری کنیم؟

اگر به دنبال دانستن پاسخ این سوال هستید که انواع کشمش را کجا نگهداری کنیم باید بگوییم که این مطلب را کامل مطالعه کنید تا بیشتر نسبت به شرایط نگهداری این محصول چه در خانه و چه در انبار بیشتر واقف شوید.

انواع کشمش

به صورت کلی یکی از راه‌ هایی که باعث می‌ گردد محصول دیگری از یک محصول تولید گردد خشک کردن آن است که از قرن‌ ها پیش میوه‌ ها را میشد خشک کرد چه در آفتاب و چه در سایه و چه حتی مایع تیزاب باعث آن می‌ گردد. به عنوان مثال میوه‌ ای مانند زرد آلو تبدیل به قیسی می شود و انواع انگور تبدیل به انواع کشمش می گردد و از آنجایی که کشورمان ایران یکی از تولیدکنندگان انواع انگور می‌ باشد لذا خشک شده آن هم در حجم وسیعی هر ساله تولید می‌ گردد.

تقریباً در یک چهارم کشورمان انگور تولید می‌ شود آن هم در مقیاس بسیار زیادی به گونه‌ ای که کشورمان ایران از تولیدکنندگان اصلی این محصول ر دنیا شناخته می‌ شود هرچند متاسفانه به علت شیوه‌ های تولید بسیار قدیمی و سنتی باعث گردیده کشورهای زیادی در زمینه تولید محصول اشاره شده از ایران جلو بزنند و تا زمانی که باغدار و کشاورز درگیر تهیه کود و سم درجه یک باشد و از پس هزینه‌ های ابتدایی تولید برنیاید داستان همین مورد تکرار خواهد شد.

اما همانگونه که ما انگور دانه دار داریم کشمش دانه دار هم خواهیم داشت و همین مورد ر موضوع انگور بی دانه هم صدق می‌ کند همانگونه که انگور قلمی داریم کشمش قلمی هم خواهیم داشت و نیز انگور گرد و بیضی شکل که تبدیل به کشمش پلویی یا گرد و بیضی شکل می‌ شود و همه این محصولات یا توسط آفتاب خشک می‌ شوند و یا سایه و یا اینکه ابتدا به مایع تیزاب داغ آغشته شده و سپس تبدیل به انواع کشمش می‌ شوند و برخی از این‌ ها به همان صورت فله و تمیزشده سنتی به فروش می‌ رسد و برخی دیگر ابتدا وارد کارخانه شده و سپس کارهای فرآوری و بوجاری روی آن صورت گرفته و در قالب بسته‌ بندی کارتونی و یا سلفونی در بازار عرضه می‌ شوند.

انواع کشمش را کجا نگهداری کنیم؟

شرایط نگهداری انواع کشمش

پروسه نگهداری ممکن است در حالت‌ های مختلفی برای این محصول پیش بیاید که یکی زمانی است که باغدار و کشاورز انگور را تبدیل به کشمش می کند باید کجا نگهداری کند. همه این قشر زحمتکش انبار در منزل خود دارند که ممکن است گلی و یا بلوک و آجری باشد که در بهترین حالت گلی خواهد بود محصولات خود را درون گونی ریخته و به همان صورت در انبار می‌ ریزند و زمانی که به پول نیاز داشته باشند آن را در طول سال عرضه می‌ کنند.

اما در ادامه اگر قصد فروش آن را به کارخانه ها داشته باشند این مراکز نیز آنها را در انبار کارخانه نگهداری می‌ کنند و پس از بوجاری درون کارتون ریخته به آن روغن پارافین خوراکی می‌ زنند تا قابلیت نگهداری محصول برای مدت طولانی‌ تری را داشته باشد و چون فضای کارخانه فضای خنک و مصرفی است مشکلی برای بارپیش نخواهد آمد. کارخانه‌ ها به ندرت بار بوجاری شده خود را بیشتر از ۶ ماه در انبار نگهداری می کنند و عموماً این محصولات را نهایتاً ۲ الی ۳ ماهه رد می‌ کنند چون بهتر است بار تازه تولید شود و دست مشتری برسد.

اما مشتری نیز شرایط نگهداری این محصولات را نیز بداند اگر بار را برای مصارف آبگیری در نظر داشته باشد که خرید آن باید فله‌ ای باشد نهایتاً با دست باغدار تمیز می‌ شود توصیه ما این است که نهایتاً یک ماهه آن را مصرف کند ولی اگر در فصول گرم این اتفاق بیفتد باید آن را در جایی خنک که مرطوب نباشد آن را نگهداری کند تا کمتر دچار حشره زدن و پروانه زدن شود که این طبیعت انواع کشمش علی الخصوص آفتابی و سایه خشک است. اما نمونه‌ های فروشگاهی عموماً مشکلی برای نگهداری ندارند اما اگر در جایی غیر از یخچال آن را نگهداری کنند مزه محصول ترش می شود و این هم طبیعت انواع کشمش خواهد بود و باید به این مورد توجه ویژه داشت.

انواع کشمش را کجا نگهداری کنیم؟

تولید کشمش با بهترین کیفیت

این مجموعه یعنی کارخانه کشمش آراد نیز از تولید کنندگان انواع این محصول در شهر تاکستان استان قزوین است که بهتر است بگوییم شهرک صنعتی خرمدشت این شهر از استان قزوین که از قطب‌ های تولید کشمش در کشورمان بوده و کارخانه‌ های بسیاری در این شهر بوجاری و فرآوری این محصولات را انجام می‌ دهند و سیاست این مجموعه به این صورت است که همیشه بار تازه خریداری کرده آن را بوجاری و بسته‌ بندی و در بازار عرضه می‌ کند.

کشمش وقتی تازه باشد یعنی تازه از انبار کشاورز بیرون آورده شود و وارد مرحله بوجاری و فرآوری شود کیفیت خیلی خوبی خواهد داشت به جای آنکه تولید شود درون کارتون قرار گیرد و در انبار کارخانه آن را ذخیره کرده و آرام آرام آن را در بازار عرضه کرد، حداقل سیاست این مجموعه به این صورت نیست در این مرکز بار به روز خریداری شده و فاکتور گردیده و برای مشتری ارسال می‌ گردد چون این ادعا را داریم که یکی از بهترین کیفیت‌ های موجود را در ایران برای مشتریان عرضه می کنیم.

توجه داشته باشید وقتی که با مدیر فروش این کارخانه که شماره تماس ایشان قرار گرفته شده صحبت می‌ کنید علاوه بر اینکه می‌ توانید استعلام قیمت روز و سفارش را از طریق ایشان به ثبت برسانید بلکه امکان دریافت مشاوره در مورد نگهداری و هرگونه سوال دیگری که به این محصول مربوط می‌ شود را می‌ توانید از ایشان دریافت نمایید. توجه به این نکته نیز بسیار ضروری است کشمش‌ هایی که به صورت طبیعی خشک می‌ شوند آفتاب خشک و یا سایه خشک شرایط نگهداری سخت‌ تری دارند نسبت به محصولاتی که از دود گوگرد و یا مایع تیزاب در آنها استفاده می‌ شود که می‌ توان به کشمش انگوری و کشمش تیزابی و سبز و زرد قلمی اشاره نمود.

انواع کشمش را کجا نگهداری کنیم؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا