وبلاگ ما

فروش کشمش کاشمر با قیمت عمده ای

فروش کشمش کاشمر با قیمت عمده ای در این مرکز عرضه می گردد. مشتریانی که به دنبال کشمش سبز و طلایی قلمی هستند می توانند نیازشان را مستقیما و بدون واسطه در همین مرکز تامین نمایند.

قیمت کشمش کاشمر

کاشمر یکی از تولیدکننده های اصلی کشمش در ایران

کاشمر یکی از تولیدکننده های اصلی کشمش در ایران به همراه ملایر همدان، تاکستان قزوین و بناب و ملکان آذربایجان می باشد. محصولات این منطقه علاوه بر توزیع در داخل ایران جهت صادرات نیز بسیار استفاده می شود از دو محصول اصلی این منطقه می توان به کشمش سبز قلمی و کشمش طلایی قلمی اشاره نمود. هر دو کشمش فوق به مایع تیزاب داغ آغشته می‌ شوند و گوگرد هم به آنها می‌ زنند اما میزان گوگردزنی در نمونه طلایی قلمی به حدی است که رنگ محصول را زرد و طلایی می‌ کند اما در نمونه سبز به این صورت نیست و هر چقدر رنگ محصول سبزتر باشد قیمت و عیار آن بالاتر خواهد رفت.

 

این شهرستان حدود ۴۰۰۰ هزار هکتار تاکستان برای تولید انگور دارد که به آن لقب شربت خانه خراسان نیز داده اند.

 

تقریبا یک چهارم انگورهای این شهر برای تازه خوری مصرف می شود و مابقی یعنی سه چهارم نیز تبدیل به کشمش می شود لازم به ذکر است که شهر دیگری نیز در کنار کاشمر اقدام به تولید کشمش های اشاره شده می کند که کمتر به آن اشاره می شود آن هم خلیل آباد است که روال تولید کشمش آن دقیقا مانند کاشمر می باشد. این اتفاق را می‌ توان به این صورت توصیف کرد، شهر تاکستان که شهرهای اطراف آن نزدیک نظیر شال، نرجه، اسفرورین و ضیاءآباد نیز همین کشمش‌ های تاکستان را با همان عیار تولید می‌ کنند اما محصولات همه این مناطق را با نام کشمش تاکستان می‌ شناسند در کاشمر هم دقیقاً به این صورت است با وجود اینکه خلیل آباد هم به همان اندازه کشمش در اختیار دارد اما به صورت کلی محصول این مناطق را با عنوان کشمش کاشمر می‌ شناسند.

IMG 20220303 WA0003 wm

صادرات کشمش کاشمر

همان طوری که اشاره شد کاشمر دو محصول صادراتی دارد که به اختصار در مورد آنها توضیح خواهیم داد.

  1. کشمش سبز یا آجیلی که در دنیا به نوعی تولید آن منحصر بفرد می باشد.
  2. کشمش زرد قلمی که در واقع همان محصول سبز است منتها میزان گوگردزنی در آن به حدی است که این کشمش، طلایی رنگ می شود.

این محصولات عموما در بسته بندی های زیر عرضه می شود:

  1. کارتون ۳ کیلویی
  2. کارتون ۵ کیلویی
  3. و کارتون ۱۰ کیلویی

 

قیمت این محصولات نیز در اول مهر هر سال مشخص می شود و امکان خرید و عرضه آن نیز وجود دارد در دنیا کشمش سبز را با کاشمر می شناسند و اگر روابط بین المللی ما بهتر از الان بود براحتی می توانستیم بازارهای دنیا را با همین محصول قبضه کنیم. اما در حال حاضر و با توجه به اینکه شرایط رابطه کشورمان با خیلی از کشورهای دنیا نرمال نیست افغانستان از این موضوع سوء استفاده کرده و در شهریورماه اقدام به جمع آوری کشمش ایران می‌ کند و با بسته‌ بندی خود در بازارهای اطراف کشورمان آن را عرضه می‌ کند بدون اینکه به مسئولی بر بخورد و عملاً برایشان اصلاً مهم نیست که محصول ایرانی را با برند دیگر در بازار عرضه می‌ کند که همین اتفاق برای زعفران ایرانی هم پیش آمده که باز هم کسی پاسخگوی این موضوع نبوده است.

فروش عمده ای کشمش

فروش کشمش کاشمر با قیمت عمده ای

فروش کشمش کاشمر با قیمت عمده ای از این جهت امکان پذیر است که شما در این مرکز مستقیما از کارخانه خرید خواهید کرد لازم به ذکر است که ما ۳ نوع کشمش کاشمری یا قلمی در ایران موجود داریم:

  1. کشمش کاملا سبز که به آن ارگانیک نیز گفته می شود و خیلی کم هم تولید می شود.
  2. کشمش سبز آجیلی که در مانند مورد بالاست ولی از دود گوگرد نیز استفاده شده و در بازار عموما همین محصول یافت می شود.
  3. و کشمش طلایی قلمی که مانند مورد ۲ بوده و در آن استفاده از دود گوگرد به حدی است که کشمش کاملا زرد رنگ می شود.

 

تمامی این محصولات با شروع شدن فصل در اوایل مهرماه در انبار موجود خواهد بود و البته قیمت آن نیز مناسب تر از بازار می باشد چرا که شما مستقیما از تولیدکننده خرید می کنید.

 

توجه به این نکته بسیار ضروری است که کارخانه کشمش آراد که شما در حال حاضر در یکی از سایت‌ های آن حضور دارید از تولیدکنندگان انواع کشمش در شهر تاکستان استان قزوین بوده و کار بوجاری و بسته‌ بندی کشمش‌ های آفتابی، تیزابی و انگوری را به صورت تخصصی انجام می‌ دهد محصولاتی که هم جهت فروش در بازار داخل کاربرد دارد و هم جهت بازار صادراتی از آنها، مشتریان بهره‌ مند می‌ شود اما نکته‌ ای که وجود دارد این است که فقط برای مشتریان صادراتی که کشمش‌ های ما را خریداری می‌ کنند اگر به دنبال محصول سبز و زرد قلمی باشند برایشان بار را به صورت فله از باغداران کاشمر و خلیل آباد خریداری و در این کارخانه کارهای بوجاری و بسته‌ بندی را روی آن انجام می‌ دهیم یعنی به این صورت نیست که هر مشتری برای محصول سبز و زرد قلمی تماس بگیرد بار برایش تامین کنیم چون اصلاً صرفه ندارد و فقط برای رضای مشتریان خودمان است که این کار را می‌ توانیم انجام دهیم.

قیمت عمده ای کشمش

خرید مستقیم انواع کشمش

همان طوریکه در بالا به آن اشاره شد تمامی خریدهای شما در این مرکز مستقیم از کارخانه خواهد بود. کشمش ها را شما می توانید به ۳ صورت زیر تهیه نمایید:

  • به صورت فله ای و در کیسه
  • در کارتون های فروش داخلی که ممکن است سفید رنگ باشد.
  • و برای صادرات که شرابط بسته بندی مناسب تری باید داشته باشد.

اما مشتری در این مرکز علاوه بر کشمش کاشمری می تواند به موارد زیر نیز دسترسی داشته باشد:

  1. مویز سیاه و قرمز، دانه دار و بی دانه، وارداتی و ایرانی
  2. کشمش پلویی سیاه که آفتاب خشک است.
  3. کشمش پلویی طلایی برای صادرات
  4. کشمش تیزابی مناسب برای صادرات و فروش در بازار داخلی
  5. شیره انگور و کشمش
  6. ضایعات کشمش یا کشمش سرکه ای
  7. و انواع کشمش کیسه ای که آفتاب خشک می باشند.

محصولات ارائه شده ممکن است از تولیدات خودمان در تاکستان قزوین باشد و یا از محصولات ملایر، کاشمر، بناب و ملکان و شهرهایی از استان فارس مانند بوانات و داراب.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا