کشمش پلویی سرخ محصولی است که مناسب استفاده در پخت برنج می باشد محصولی که به آن کشمش پلو هم می گویند و از این کشمش به کرات در کشورمان استفاده می گردد، هر چند موارد استفاده متعددی دارد که اگر این مقاله را کامل بخوانید متوجه این مورد نیز خواهید شد.
کشمش پلویی سرخ
به صورت کلی اگر قرار باشد کشمش هایی که در کشورمان تولید می شود را به دو دسته اصلی تقسیم کنیم باید بگوییم یا آنها قلمی هستند یا پلویی و هر کدام از این کلمات تعاریف خاص خود را دارند که در اینجا قصد داریم بیشتر به واژه پلویی در کشمش ها بپردازیم تا شمایی که این مطالب را می خوانید کامل پی ببرید که جریان از چه قرار است و بیشتر با کشمش ها آشنا شده و جهت استفاده از اطلاعات خود استفاده بیشتری ببرید.
به صورت کلی به هرگونه کشمش گرد و بیضی شکلی که بدون هسته باشد و در خط تولید کارخانه سایز آن ۸ و ۹ میل تعریف گردد کشمش پلویی می گویند که این محصول ممکن است در رنگ های زرد، سرخ و قهوه ای تولید شده و در بازار مخصوص به خود عرضه می شود به این صورت که نمونه زرد فقط برای صادرات، نمونه سرخ فقط جهت فروش در بازار داخل و نمونه قهوه ای که در دو حالت گوگردی و بدون گوگرد تولید می شود هم جهت فروش در بازار داخل از آن استفاده می شود و هم جهت صادرات از آن بهره می برند.
حال کشمش پلویی سرخ را تعریف می کنیم که در واقع همان کشمش پلویی آفتابی می باشد در واقع وقتی که کشمش آفتابی در شهریورماه یا ابتدای مهرماه توسط باغداران و کشاورزان عزیز کشورمان تولید شد چون دارای دم، شاخه، سنگریزه و هرگونه ضایعات دیگری ممکن است باشد جهت بوجاری به کارخانه های کشمش فروخته شده و این مراکز کار شستشو، دم گیری، سورت کردن، روغن زنی و بسته بندی را روی آن انجام می دهند تا تبدیل به آن محصولی می شود که به دست شما در سوپر مارکت ها و فروشگاه های زنجیره ای می رسد. محصول اشاره شده چون از مایع تیزاب یا گوگرد استفاده نمی کند مناسب انبار کردن برای مدت طولانی نیست و در فصول سرد مشکلی برای آن پیش نمی آید اما در فصول گرم نهایتاً تا دو ماه می توان آن را ذخیره نمود.
کشمش پلویی سرخ در پخت برنج
کشمش پلویی سرخ جهت پخت در کنار برنج استفاده در سالاد و تولید کیک و کلوچه و شیرینی به کرات از آن استفاده می شود و همانگونه که در بالا گفته شد چون به مایع تیزاب یا گوگرد آغشته نمی شود مناسب عرضه در بازار داخل است و این محصول به خصوص در نیمه شمالی کشورمان یعنی استان اصفهان، تهران، البرز و استان های شمالی و استان آذربایجان شرقی و غربی فروش بسیار بالایی دارد.
هر چند استفاده های دیگری نیز می توان برای این محصول متصور شد که می توان به عنوان آجیل و تازه خوری عموماً در کنار مصرف چای نام برد و کشورمان ایران یکی از تولیدکنندگان اصلی این محصول در دنیا شناخته شده و در مناطقی نظیر تاکستان استان قزوین، ملایر استان همدان و قوچان استان خراسان رضوی بیشترین میزان تولید را به خود اختصاص می دهد و چون این محصول از کشمش آفتابی در خط تولید کارخانه ها بهره می برد لذا هر چقدر ماده اولیه آن یعنی محصول آفتابی باکیفیت تر و مرغوب تر باشد خروجی آن در کارخانه نیز بالاتر خواهد بود.
اگر به دنبال بهترین کیفیت کشمش پلویی سرخ در کشورمان هستید بدانید که منطقه تاکستان استان قزوین باکیفیت ترین این محصول را در کشورمان تولید می کند یعنی علاوه بر اینکه ماده اولیه محصول پلویی در این منطقه یعنی همان کشمش آفتابی بهترین ایران است و میزان قند آن گویای همه چیز می باشد بلکه وسواس بیشتر کارخانه داران این منطقه باعث گردیده سورت بالاتری را در خط تولید به این محصول اعمال کند که باعث تولید محصول پلویی سرخ باکیفیت تری نسبت به سایر مناطق تولیدکننده این کشمش در کشورمان خواهد شد.
کشمش آراد | تولیدکننده کشمش پلویی سرخ
یکی از کارخانههای کشمش در کشورمان که در شهر تاکستان استان قزوین یا بهتر است بگوییم شهرک صنعتی خرمدشت این شهر واقع شده است مجموعه تولیدی کشمش آراد بوده که در واقع آراد یکی از برندهای این مجموعه بوده و در کل این شرکت ۵ برند در اختیار دارد و نام اصلی شرکت نیز مهد تاک خوشه ایرانیان است و جناب آقای عینی که شما در حال حاضر در یکی از سایت های این شرکت قرار دارید به عنوان مدیر فروش، سهام دار و عضو هیئت مدیره این کارخانه و این شرکت در حال فعالیت است.
یکی از تولیدات این کارخانه کشمش پلویی سرخ است محصولی که ماده اولیه آن یا همان کشمش فله ای آن از باغداران و کشاورزان تاکستانی تامین و در این مرکز کارهای بوجاری و بسته بندی روی آن انجام می گیرد که در قالب کارتون ۹ کیلویی که بهتر است بگوییم هشت و نیم کیلو کشمش و نیم کیلو وزن کارتون به دست مشتری می رسد البته منظور از مشتری در این سایت بنکداران و مراکز پخش می باشند چون این شرکت فروش به صورت کیلویی ندارد چون فروشگاه اینترنتی نیست بلکه مرکزی تولیدی در حجم وسیع می باشد که خریداران خود در سراسر کشور و خارج از مرزهای کشورمان مشاوره داده و محصول خود را عرضه می کند.
در این کارخانه کشمش پلویی سرخ با دو کیفیت تولید می شود که در حال حاضر که در ابتدای اردیبهشت ۱۴۰۴ هستیم هر کارتون ۹ کیلویی جنس سوپر که دو بار سورت می شود یک میلیون و۲۵۰ هزار تومان فاکتور می گردد و نمونه درجه یک که یک بار سورت می گردد که آن هم کیفیت قابل ملاحظه ای دارد یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان خواهد بود ولی در هر صورت شما این امکان را دارید که با شخص جناب آقای عینی به عنوان مدیر فروش این کارخانه ارتباط تلفنی و یا حضوری درب کارخانه داشته و هرگونه سوال یا مشاوره ای که نیاز دارید از ایشان می توانید جویا شوید.
1 دیدگاه دربارهٔ «کشمش پلویی سرخ مناسب استفاده در پخت برنج»
من از کشمش پلویی سرخ برای پخت در کنار برنج استفاده میکنم علاوه بر اون در سالاد و تولید کیک و کلوچه و شیرینی هم استفاده میکنم