در این مرکز علاوه بر تولید کشمش آفتابی مرغوب، فروش مستقیم و از تولید به مصرف آنها نیز انجام می شود و خریدار می تواند محصولات اشاره شده را هم به صورت فرآوری شده کارتونی و هم فرآوری نشده کیسه ای تهیه نماید.
محصول آفتابی فله ای که در کیسه بسته بندی می شود. ⇓

تولید کشمش آفتابی مرغوب در تاکستان
اگر در زمینه انواع کشمش کار کرده باشید به خوبی با نام کشمش آفتابی آشنایی دارید و می دانید که روال تولید آن بسیار ساده است و تقریباً اکثر باغداران و کشاورزان ایرانی آن را در دستور تولید قرار دارند و مناطقی نظیر تاکستان استان قزوین، ملایر استان همدان و بوانات استان فارس در زمینه تولید آن سرآمد می باشند.
این مجموعه هم در تاکستان استان قزوین فعالیت تولید و بسته بندی انواع کشمش را دارد و علاوه بر تولید کشمش آفتابی به صورت فله ای که در کیسه و گونی عرضه می گردد و فروش آن را نیز انجام می دهد بلکه نمونه فرآوری شده آن در کارخانه را که به آن کشمش پلویی می گویند هم تولید و عرضه می کند.
لازم به ذکر است که محصول آفتابی هم در نمونه دانه دار تولید می گردد و هم در نمونه بدون دانه که این دو محصول را می توان به صورت فلهای به فروش رساند که جهت تولید مشروبات الکلی مورد استفاده قرار می گیرد اما نمونه فرآوری شده آن در کارخانه باید حتماً بی دانه و بدون هسته باشد که رنگ محصول حاصل هم سرخ خواهد شد و کاملاً تمیز شده، بدون دم و سورت شده است. محصول فوق در خط تولید کارخانه و انتهای خط تولید تبدیل به کشمش پلویی آفتابی می باشد که در آشپزی و طبخ در کنار برنج، استفاده در سالاد و تولید کیک و کلوچه و شیرینی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
منطقه تاکستان استان قزوین به همراه شهرهای اطراف آن نظیر نرجه، شال و اسفرورین مرغوب ترین نوع این کشمش ها را در کشورمان تولید می کنند که آن هم برمیگردد به جنس انگور و اینکه دیرترین منطقه ای که در ایران انگور را می چینند همین شهر تاکستان است که این موضوع باعث می گردد محصول کاملاً رسیده شده باشد و درصد قند آن به بالاترین میزان خود برسد.
محصول پلویی یا همان فرآوری شده آفتابی در کارخانه ⇓

فروش مستقیم کشمش آفتابی از کارخانه
هر دو محصولی که در بالا به آن پرداخته شد در این مجموعه امکان تهیه آن وجود دارد و بسته بندی کیسه ای عموماً بین ۲۰ تا ۴۰ کیلویی خواهد بود و بسته بندی کارتونی هم برای بازار داخل کارتون ۹ کیلویی است که در واقع ۸.۵ کیلو کشمش در آن قرار دارد.
شماره تماس مدیر فروش کارخانه را در صفحات این سایت قرار داده ایم و شما می توانید یا ارتباط تلفنی با ایشان بگیرید و یا از طریق واتساپ با ایشان در ارتباط باشید که جهت استعلام قیمت به روز، مشاوره در مورد هر نوع کشمشی و یا ثبت سفارش از این شماره ها می توانید استفاده کنید.
با وجود اینکه شما با یک کارخانه کشمش در این سایت وارد همکاری خواهید شد و هیچ کارخانه ای در ایران زیر تناژ بار نمی فروشد اما به علت شیوه های متفاوت فروش مجموعه تولیدی کشمش آراد می توانید حداقل سفارش ۲۰ کارتونی با همان قیمت عمده و یا حداقل سفارش ۱۰۰ کیلویی برای انواع کشمش فله ای که عموما آفتاب خشک و یا سایه خشک هستند را داشته باشید.
خرید شما می تواند در این مجموعه هم به صورت حضوری باشد (اگر سفارش بار بالاست) و هم به صورت غیرحضوری که بار طبیعتا از طریق باربری اتوبوسی و کامیونی و یا اگر حجم کار روی تناژ باشد از طریق وانت بار و یا نیسان و در مواردی ایسوزو برایتان ارسال خواهد شد.

خرید حضوری کشمش از کارخانه
برعکس پیج های اینستاگرامی و سایر سایت های اینترنتی که امکان خرید حضوری را به مشتری نمی دهند چون این مجموعه یک مرکز تولیدی است این امکان را به مشتری می دهیم که هر زمان دوست داشت خریدش را به صورت حضوری از کارخانه انجام دهد و پس از ارتباط گرفتن با شخص جناب آقای عینی به عنوان مدیر فروش این مجموعه این شرایط را برایتان مهیا می کنیم که خرید حضوری درب کارخانه داشته باشید البته در نوع کیفیت ارسالی کشمش اشاره شده هیچ تفاوتی وجود ندارد اما برخی از مشتریان دوست دارند به صورت رو در رو خرید محصول موردنظر را انجام دهند.
این مجموعه در شهرک صنعتی خرمدشت شهر تاکستان استان قزوین واقع شده است و لوکیشن این مجموعه در پایین صفحه قرار گرفته اما شما برای خرید هر نوع محصولی ابتدا با جناب آقای عینی هماهنگ کنید چون به عنوان مثال ممکن است یک نوع کشمش صبح موجود باشد و بعد از ظهر موجود نباشد و یک مشتری آمده و محصول موردنظر را در هر وزنی که بوده خریداری کرده است پس به همین جهت توصیه می کنیم برای اینکه به مشکل نخورید قبل از تشریف فرمایی هماهنگی لازم را انجام دهید.
توجه داشته باشید اگر قصد خرید کشمش پلویی آفتابی، تیزابی طلایی و یا خرمایی را که رنگ این محصول بین دو محصول اولی قرار می گیرد باشید این محصولات در قالب هم کارتون های لمینتی ۹ کیلویی و هم کارتون های چاپی یا سفید ۹ کیلویی در بازار داخل عرضه می گردد البته امکان پر کردن این محصولات بوجاری شده در خط تولید کارخانه ها در قالب کارتون های ۲ کیلویی هم موجود است بسته بندی های لوکسی که هم در بازار صادراتی بسیار کاربرد دارد هم مناسب لوکس فروشی ها یا آجیل فروشی ها در بازار کشورمان می باشد اگر هم قصد خرید کشمش های آبگیری را دارید این محصولات در قالب بسته بندی های کیسه ای و در گونی که وزن های متغیر دارد ممکن است داشته باشند در بازار داخل عرضه می گردد که روی کیسه ها را ما به صورت سردوز به مانند کیسه برنج بسته بندی کرده و به دست مشتری می رسانیم.