وبلاگ ما

قیمت امروز کشمش طلایی ملایر

قیمت امروز کشمش طلایی ملایر را می توانید همین الان از طریق مدیر فروش کارخانه جناب آقای مصطفی عینی مطلع گردید. انواع کشمش صادراتی با کیفیت درجه یک در کارخانه فرآوری و بسته بندی می کنیم.

قیمت امروز کشمش

قیمت امروز کشمش طلایی ملایر و بناب به تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱

یکی از محصولاتی که در کشورمان در سطح بسیار زیادی تولید می‌ شود کشمش طلایی نام دارد که این محصول نام‌ های متفاوتی دارد از جمله کشمش کالیفرنی، کشمش پلویی زرد و کشمش انگوری که این محصول به صورت بدون هسته و بدون دانه بوده و فقط جهت صادرات مورد استفاده قرار می‌ گیرد آن هم به علت میزان استفاده بسیار زیاد از دود گوگرد که مردم کشورمان خیلی مایل نیستند از این دست محصولات استفاده کنند اما مناسب برای صادرات به کشورهای عربی است که علاقه بسیار زیادی به رنگ زرد یا طلایی دارند.

مناطق اصلی تولیدکننده این محصولات بناب و ملکان استان آذربایجان شرقی (البته باید این مورد را هم بدانید میزان تولید بناب بسیار پایین‌ تر از ملکان است ولی چون در ملکان تعداد کارخانه‌ ها بسیار پایین و محدود می‌ باشد، منطقه بناب ماده اولیه خود یا همان کشمش فله‌ ای را از ملکان تامین می‌ کند به خاطر همین با نام کشمش بناب، تولیدات این منطقه از ایران را نیز می‌شناسند.)، ملایر استان همدان و تاکستان استان قزوین است که توجه داشته باشید ما نوع دیگری از کشش طلایی هم در کشورمان داریم  که ظاهر آن قلمی و کشیده است اما مربوط به تولیدات کاشمر و خلیل آباد استان خراسان رضوی می‌ باشد و به نوعی تولید انحصاری این مناطق لحاظ می‌ گردد که آن محصول نیز برای صادرات به کشورهای عربی بسیار مناسب است.

قیمت امروز کشمش طلایی و کشمش سلطانی تیزابی با کیفیت درجه یک عبارت است از:

  1. کشمش طلایی ملایر     کیلویی ۱۱۵۰۰۰ تومان
  2. کشمش طلایی بناب    کیلویی ۱۳۵۰۰۰ تومان
  3. کشمش تیزابی ملایر     کیلویی ۱۰۵۰۰۰ تومان
  4. کشمش تیزابی تاکستان   کیلویی ۱۲۰۰۰۰ تومان

بنا به شرایطی که در بازار کشمش ایران رخ داده است تمامی قیمت ها فقط ۴۸ ساعت اعتبار دارد.

کشمش تیزابی و کشمش طلایی از بیشترین میزان صادرات این محصول در کشورمان شناخته می شود.

قیمت امروز کشمش طلایی ملایر

 

انواع کشمش طلایی در کشورمان

ابتدا لازم است بگوییم که به این محصول کشمش انگوری، کشمش زرد یا در آن طرف مرزها GOLDEN RAISINS نیز می گویند. اما دو نوع کشمش طلایی در کشورمان تولید و فرآوری می شود که عبارت است از:

  1. کشمش طلایی قلمی که در مناطقی همچون کاشمر و خلیل آباد تولید می شود.
  2. کشمش طلایی بیضی شکل که ملایر، بناب، ملکان و تاکستان قزوین آن را تولید می کند.

تقریبا در تمام دنیا از این محصول استفاده می کنند ولی کشورهای عربی مصرف بالایی در مورد این محصول دارند.

روال تولید محصول اشاره شده به این صورت است که وقتی در شهریورماه انگور توسط باغدار چیده شد ابتدا به مایع تیزاب داغ به مدت چند ثانیه آغشته می‌ گردد و سپس در مقابل نور آفتاب پهن می‌ شود، همانگونه که در روش کشمش آفتابی یا آفتاب خشک ۱۵ روز طول می‌ کشد محصول به وجود آید در این روش نهایتاً ۵ روزه کشمش پدید می‌ آید حال در ادامه ممکن است یا محصول را از داربست آویزان کنند و به آن گوگرد بزنند یا درون سبد توسط پلاستیک آن را مسدود کرده و دود گوگرد درون آن آتش می‌ زنند که طبیعتاً در روش دوم کیفیت محصول بالا نخواهد بود.

روشی که در بالا به آن پرداختیم در واقع همان روش تولید کشمش تیزابی یا سلطانی است ولی با یک تفاوت عمده و اصلی چون در روش تیزابی نهایتاً دو بار به محصول گوگرد می‌ زنند که یک بار توسط باغدار خواهد بود و یک بار هم توسط کارخانه اما در روش طلایی و تولید کشمش انگوری چندین بار به محصول گوگرد می‌ زنند تا رنگ آن زرد و طلایی شود و طبیعتاً هر چقدر میزان دانه‌ های زرد درون یک کارتون کشمش بیشتر باشد عیار بار نیز بالاتر خواهد رفت.

قیمت امروز کشمش طلایی ملایر

 

فرآوری کشمش طلایی ملایر با تکنولوژی روز دنیا

ما در تاکستان و کارخانه کشمش آراد این محصولات را با کیفیت مرغوب که حتی برای بازارهای اروپایی نیز مناسب باشد تولید می کنیم. امکاناتی که در کارخانه موجود می باشد تا محصولی با کیفیت را به شما تحویل دهیم عبارت است از:

  1. سورتینگ لیزری که با دقت بالا انواع کشمش را جدا می کند.
  2. فلزیاب که اگر در داخل این محصول تیکه فلز یا براده ای قرار داشت آن را به کنار بزند.
  3. داشتن X-RAY که در کشورهای اروپایی همچون آلمان، هلند و اسپانیا جزء شرایط دریافت محصول می باشد.
  4. و وجود آزمایشگاه برای آزمایش سموم و قارچ موجود در کشمش

موضوع بسیار مهم در مورد تولیدات کارخانه کشمش آراد این است که با وجود اینکه این مجموعه در شهر تاکستان و شهرک صنعتی خرمدشت این شهر واقع شده است طبیعتاً ماده اولیه یا همان کشمش فله‌ ای که دارای دم و شاخه است را از باغداران همین منطقه تامین می‌ کند اما برای تامین نیاز آن دسته از مشتریانی که به دنبال خرید کشمش ملایر یا بناب و ملکان هستند بار به صورت فله از مراکز اشاره شده خریداری و در این کارخانه کارهای شستشو و سورت و بسته‌ بندی روی آن انجام می‌ گیرد.

در اکثر اوقات وقتی باری غیر از تاکستان برای مشتری تامین می‌ کنیم عموماً آن را با درصد سود صفر به مشتری تقدیم می‌ کنیم هدف این است که خریدارمان را تامین کنیم هر تولیدکننده و کارخانه داری باید این اصل را بداند که نگذارد خریدارش برای خرید به جای دیگری برود به همین جهت قیمت تولیدات این مجموعه به غیر از محصولات تاکستان حتی ارزان‌ تر از کارخانه‌ های اشاره شده در شهرهای مربوطه می‌ باشد. البته زمانی این اتفاق می‌ افتد که بار میکس باشد ولی اگر فقط سفارش تولیدات بناب در کار باشد یا حتی ملایر با همان قیمتی که کارخانه‌ های ملایر یا بناب به مشتری خود قیمت می‌ دهند در این مجموعه قیمت گذاری می‌ شود و موضوع قیمت ارزان‌ تر اشانتیونی است که از طرف این مجموعه به مشتریان اصلی خود خواهیم داد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا