وبلاگ ما

ارائه بهترین قیمت کشمش طلایی در کشور

در مجموعه کشمش آراد از این جهت که خود کارخانه تولید و بسته بندی کشمش دارد لذا بهترین قیمت انواع این محصولات از جمله محصول صادراتی طلایی در ایران را به شما ارائه خواهد کرد.

بهترین قیمت کشمش

تولید بهترین کشمش طلایی کشور

کشمش طلایی که به آن کشمش کالیفرنی، پلویی زرد و انگوری نیز گفته می شود بهترین محصول صادراتی کشورمان در زمینه این خشکبار پرطرفدار محسوب می شود و اکثر مناطقی در دنیا که به دنبال واردات کشمش هستند این محصول را نیز در نظر دارند. البته به غیر از مناطقی همچون کانادا و استرالیا که به شدت با بحث گوگرد زدن به هر محصولی مخالفت می کنند، اما اگر کشورهای عربی را که حدود یک ششم کل جمعیت دنیا را شامل می‌شوند را حساب کنیم و از آنجایی که این مناطق بزرگترین وارد کننده کشمش طلایی محسوب می شوند خودتان باید متوجه این امر شده باشید که چه میزان از این محصول را می توان صادر کرد.

 

با این اوصاف دو منطقه عمده تولید کننده کشمش زرد طلایی در ایران وجود دارد یکی بناب، ملکان و مراغه استان آذربایجان شرقی می باشد و دیگری ملایر استان همدان که از نظر کیفی و قیمتی محصولات استان آذربایجان در درجه بالاتری نسبت به تولیدات استان همدان قرار می گیرند. البته شهر تاکستان استان قزوین نیز حدوداً ۵ الی ۶ سالی می‌ شود که در زمینه تولید کشمش فوق با همان فرمول بناب و ملکان و مراغه اقدام کرده و دقیقا در همان سطح و کیفیت را تولید می کند که اصطلاحا به این روش، داربستی می گویند.

 

این مرکز در تاکستان استان قزوین مجموعه تولید و بسته بندی کشمش دارد و برای مشتریان خود نیاز است که از بهترین کیفیت موجود در کشور که همان تولیدات استان آذربایجان می باشد بسته بندی کرده و با بهترین قیمت ممکن به مشتری این کار را انجام ‌دهد که در حال حاضر یعنی در اواخر تابستان ۱۴۰۵ کیلویی ۶۴۰ هزار تومان قیمت می خورد (البته به شرط موجودی) دقیقا همان قیمتی که کارخانه های ملکان و بناب آن را تقدیم شما می کنند و البته همانطوری که در تصویر پایین ملاحظه می فرمایید محصول سمت چپ تولید مجموعه آراد و سمت راست تولید کارخانه های بناب و ملکان است و این دو محصول قیمتی برابر اما با تفاوت کیفیت قابل مشاهده می باشد.

قیمت کشمش طلایی

ارائه بهترین قیمت متناسب با کیفیت کشمش

اکثر کسانی که در فضای مجازی فعالیت می کنند یا سایت اینترنتی دارند خود واسطه و دلال بوده و تولیدکننده کشمش نیستند اما این مجموعه کارخانه کشمش در تاکستان استان قزوین دارد و برای مشتریان حجم بالا امکان خرید حضوری را نیز فراهم نموده تا به آنها اطمینان دهد خریدشان از مرکز تولیدی آن هم بدون واسطه است نه از یک بنکدار.

 

به همین جهت محصولاتی که در این مرکز عرضه می شود دارای بهترین قیمت ممکن است و این بهترین قیمت به معنای ارزانترین نیست چون این مجموعه نیز نمی تواند خارج از عرف بازار قیمت دهد ولی نرخ را به ازای کیفیت ارائه شده از شما دریافت می کند حالا دیگر تصمیم با شماست که بار سوپر بخواهید یا بار درجه دو. البته چون شما با یک کارخانه وارد معامله می‌ شوید این امکان به شما داده می‌ شود که مطابق با بازه درخواستی قیمت شما، بار را آماده کنیم چون محصول طلایی کشمش بسیار حساسی است و کمی دستکاری کردن در واحد سورتینگ خط تولید می‌ تواند رنج‌ های متفاوتی از این کشمش را در انتهای خط تولید تحویل مشتری دهد.

 

انواع کشمشی که در بحث صادرات مناسب هستند را در این مجموعه تولید می‌کند که می توان به کشمش گلدن یا طلایی تولید ملکان (به این صورت که بار را به صورت فله از باغداران ملکانی خریداری کرده و در کارخانه تاکستان کارهای شستشو و فرآوری آن انجام می گیرد)، کشمش تیزابی و کشمش خرمایی که همه آنها در کارتون ۱۰ کیلویی خالص و شیرینک شده تحویل داده می شود و برای مشتریانی که مایلند آنها را در کارتن ۵ کیلویی خریداری نمایند این کار نیز امکان پذیر است.

ارائه بهترین قیمت کشمش طلایی در کشور

خرید مستقیم کشمش از کارخانه

مجموعه تولیدی کشمش آراد اولین مجموعه بوجاری و بسته‌ بندی انواع کشمش در کشورمان می‌ باشد که از همان ابتدای فعالیت خود علاوه بر اینکه فروش حضوری را به مانند سایر کارخانه داران کشمش در ایران داشته، با ایجاد سایت‌ های متفاوت به زبان انگلیسی و فارسی مشتریان غیرحضوری را نیز جذب نموده به گونه‌ ای که بیش از یک سوم تمامی خریداران این کارخانه غیرحضوری هستند و حتی یک بار هم این مرکز را از نزدیک ندیده اند.

 

این مجموعه علاوه بر اینکه در بازار داخل با تولید کشمش‌ هایی نظیر پلویی آفتابی، تیزابی گوگردی و تیزابی بدون گوگرد یا خرمایی، کشمش قنادی و انواع کشمش آبگیری فعالیت دارد و در بازار صادراتی نیز با تولید کشمش‌ هایی نظیر کشمش طلایی و کشمش تیزابی در دو حالت گوگردی و بدون گوگردی نیز فعالیت داشته و به بیش از ۱۲ کشور تاکنون سابقه صادرات انواع محصولات خود را داشته است. البته بی‌ تعارف این را هم باید ذکر کنیم که طی یکی دو سال اخیر حجم صادرات این کارخانه به مانند تمامی کارخانه‌ های کشمش در ایران پایین آمده که قطعاً یک علت بیشتر ندارد و آن اتفاقات سیاسی است که قطعاً در بازار خرید و فروش هر نوع محصولی تاثیر خود را خواهد گذاشت.

 

شما به دنبال خرید هر نوع کشمشی که باشید این کارخانه این ویژگی را به شما می‌ دهد که به صورت مستقیم با شخص مدیر فروش این مجموعه وارد مذاکره و ارتباط شوید طبیعتاً استعلام قیمت روز، ویژگی مثبتی است که در این نابسامانی‌ های قیمتی می‌ توانید از یک مرجع درست آن را استعلام نمایید و البته هرگونه مشاوره‌ ای که در زمینه این محصولات مرتبط می‌ شود را از ایشان می‌ توانید دریافت کنید که می‌ تواند به شرایط بسته‌ بندی، نوع ارسال، چگونگی کیفیت بار عرضه شده و حتی هماهنگی جهت پر کردن کشمش خریداری شده شما درون بسته‌ بندی‌ های شخصی خودتان یا شرکتتان نیز می‌ تواند باشد به جای اینکه از یک واسطه و دلال آن را استعلام کنید از نفر اول فروش یک کارخانه آن را دریافت خواهید کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا